(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Rychlá pařížská bábovka
Potřebné ingredience
1 pařížská šlehačka, 180 g moučkového cukru, 3 vejce, 250 g polohrubé mouky, 1prdopeč.
Postup přípravy
Šlehačku, cukr a vajíčka vyšleháme, pak přidáme mouku s prdopečem. Vylijeme do vymazané a vysypané formy na bábovku a pečeme při 180 st. cca 45 min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
5. 10. 2016, 19:29
pecouska
(upraveno)
12. 2. 2013, 12:53
Přesně recept,jaký jsem hledala!!!Děkuji za něj,sna dse povede .Jinak názav prdopeč taky používám a všici na mě koukají,kde jsem to prý vzala
NOČNÍ HVEZDA
(upraveno)
19. 12. 2009, 13:38
DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT KOLIK TÉ ŠLEHAČKY MÁ BÝT JÁ MÁM PŮL LITRA V KRABIČCE.TO SI MYSLÍM ŽE JE ASI MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚD MILUŠE
Ivahoo
(upraveno)
19. 12. 2009, 14:21
@NOČNÍ HVEZDA
Miluško, dávala jsem meší balení 200 ml. Tak udělejte dvě.
Ilonáček
(upraveno)
20. 11. 2009, 21:45
lase
(upraveno)
18. 11. 2009, 13:19
Tak my už máme upečené, je to rychlovka a je moc dobrá Ke kávě jako stvořená
Ivahoo
(upraveno)
18. 11. 2009, 14:00
@lase
Lado, jsem ráda, že chutná. Tak já jsem zase dostala chuť na tu , už jdu na ní.
pipinkajana
(upraveno)
18. 11. 2009, 9:37
Ivčo, vypadá krásně...už ted mám na ni slinu...jen mám jeden dotaz?...co je prdopeč??? je to prášek do pečiva???
Ivahoo
(upraveno)
18. 11. 2009, 11:33
@pipinkajana
Jani, přesně tak, prášek do pečiva. Když se ještě přidají mleté ořechy, nemá to pak chybu.